Prefab dakkapel

prefab

Prefabricage is een proces in de bouw waarbij materialen van tevoren in een fabriek of werkplaats tot elementen worden gemaakt, waarna deze naar de bouwplaats worden getransporteerd en aldaar worden verwerkt. Kortom; Prefab genaamd.

Bouwtekeningen

bouwtekening

Allerhande bouwtekeningen met berekeningen in een pakket bij elkaar voor een aantrekkelijke prijs...

Bouwvergunning nodig ?

vergunning

Als voldaan wordt aan alle volgende woorwaarden kunt u de dakkapel zonder bouwvergunning plaatsen:

1. De dakkapel moet op een bestaand gebouw worden geplaatst. Als u tijdens de bouw van uw woning besluit toch ook nog een dakkapel toe te voegen, dan kan dat dus niet bouwvergunningsvrij.

2. De dakkapel wordt op het achterdakvlak of op een zijdakvlak gebouwd. Dit zijdakvlak mag echter niet naar de weg of het openbaar groen gekeerd zijn.

3. De afstand tot de voorgevel van het gebouw is meer dan 1 meter.

4. De dakkapel heeft een plat dak.

5. De zijwanden van de dakkapel zijn ondoorzichtig.

6. De dakkapel is, gemeten vanaf de voet van de dakkapel, niet hoger dan 1,5 meter.

7. De onderkant van de dakkapel ligt meer dan 0,5 meter, maar minder dan 1 meter boven de dakvoet1.

8. De bovenkant van de dakkapel ligt meer dan 0,5 meter onder de daknok2.

9. De zijkanten liggen meer dan 0,5 meter van de zijkanten van het dakvlak.3

10. De dakkapel mag niet gebouwd worden op een tijdelijke woning of woongebouw, zoals een woonkeet, of op een woonwagen. De dakkapel mag ook niet op een vakantiehuisje of een andere woning of woongebouw, dat niet permanent mag worden bewoond, bouwvergunningsvrij worden geplaatst.

11. De dakkapel mag niet gebouwd worden op een monument of in een door het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht. U kunt ook kijken op site van het Ministerie van VROM de Bouwvergunningen Online via internet volgen.Zonne Energie

Als je dan toch aan je dak bent aan het werken, wat dacht je er dan van om even de totale maten op te nemen en een persoonlijk advies op te vragen voor het plaatsen van Zonnepanelen.

Niet kopen maar LEASEN !!

-Geen investering
-Geen rente aflossing
-Geen extra verzekeringen
-Geen kosten
-Geen zorgen

Meteen VERDIENEN


Trappen

Mooi uw nieuwe dakapel geplaatst en zolderruimte uitgebreid ?

Uw nieuwe kantoorruimte of slaapkamer is nu klaar, maar heeft u al gedacht aan een nieuwe trap of een traprenovatie naar uw nieuwe bovenverdieping?Kunststof dakkapel

kunststof

Kunststoffen zoals epoxy worden veelal toegepast als vloerafwerking en pvc wordt onder meer in kozijnen toegepast. Pvc is zeer goed mengbaar met weekmakers, waardoor het uitstekend mengt tot bijna elke gewenste substantie met elke gewenste fysieke eigenschap. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat pvc als bouwmateriaal zeer interessant is.

Pvc wordt onder meer gebruikt voor de productie van kunststof kozijnen en panelen welke weer gebruikt worden voor de fabricage van onder andere kunststof dakkapellen.

  Isolatie

  isolatie

  De belangrijkste reden om goed te isoleren is energiebesparing en comfortverhoging: het binnenoppervlak van een ge´soleerde woning voelt warmer aan dan dat van een onge´soleerde woning.

  In een (onge´soleerde) doorsnee woning gaat 75% van het totale energieverbruik naar verwarmen. Goede isolatie verhogd dus het comfort en bespaart op de energiekosten.

  Speciale dakkapel

  special

  Waneer U een dakkapel of meerdere dakkapellen wilt plaatsen hebt U in principe een bouwvergunning nodig. Dit is echter afhankelijk van waar de dakkapel komt. Aan de achterkant van het huis is het vaak niet nodig. Ook is het afhankelijk van de grote van de dakkapel. Valt het gebouw onder beschermd stadsgezicht of is het een monument dan gelden er speciale regels.

  Zonnepanelen

  Energie is het waar tegenwoordig iedereen mee bezig is.

  We verbruiken meer, maar willen minder er voor betalen en milieubewust ermee om gaan.

  Een goed begin is dan een set zonnepanelen op je dak.  Beheerder: Gerard - Links: 0 - Rubrieken: 19

  Overzicht van deze pagina beheerder


  Lease uw zonnepanelen en verdien direct

  Your professional link on this page ? Only from EURO 2,50 per month. Payment per year.
  Interested ? Send us an email at:


  TeleComAanbod - Top Sim Only Abonnementen